GINGERBON zázvorové bonbony s medem 125 g
Kód: NAT 113Detailní popis produktu
GINGERBON zázvorové bonbony med a citron 125 g
-
čistě přírodní zázvorové bonbóny nejvyšší kvality podporují trávení
-
pečlivě vybraný zázvor je zpracován společně s cukrem, tapioke-škrobem a rostlinným olejem
-
takto kandované ovoce ve vašich ústech odstartuje chuťovou symfonii, která pomůže zapomenout na to, že kandovaný zázvor bez chemických přílepků má občas tendenci "přilepit" se k zubům. Tahle drobná občasná nepříjemnost je ovšem v porovnání s účinky zázvoru v podstatě zanedbatelná. A pokud by vám to opravdu moc vadilo, můžete 2-3 bonbony zalít horkou vodou, zamíchat a připravit si tak lahodný, zdravý čaj. Pravý zázvoroý čaj z čerstvého kořene sice nenahradí, jako rychlá alternativa v práci nebo na cestách (nebo při "záchvatu lenosti" doma) však stačí dokonale.
Zázvorové bonbóny od firmy Stykra (Indonésie) neobsahují žádné konzervanty ani barviva.
Složení: cukr, tapiokový škrob, zázvor 7,37 %, rostlinný olej, přírodní citronový a medový extrakt
Vyhovuje kvalitativním požadavkům EU, neobsahuje žádné přísady s označením "E".
-
kandovaný zázvor je cukrovinka s pikantní hořkostí
-
hřejivé účinky oceníte zejména v chladných měsících
-
zázvor je bohatým zdrojem antioxidantů
-
kořen zázvoru je znám pro své léčivé účinky na mnoho nemocí v Číně a Indii již od starověku
-
právě staří Číňané jako první využili zázvor k lékařským účelům i pro jeho význam pro duševní život
-
používá se při nevolnosti, nadýmání, závratích, poruchách trávení nebo migrénách, také ničí bakterie a houby
-
kandovaný zázvor je příjemně ostré chuti. Jeho teplo je příjemné a uklidňující nejen v chladných ročních obdobích
-
tapioca je škrob získaný z kořene manioku. Neposkytuje vysokou výživovou hodnotu, ale je bohatý na sacharidy. Ve zdravé bezlepkové kuchyni má široké využití: od zvláčnění těsta až po využití pojivých vlastností při zahušťování.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Bonbony plné bylin pro zdraví |
---|---|
Použití: | bylinné bonbony |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář